Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Lasse Dieckmann

SønderjyskE napper to point i målfattig affære mod TM Tønder

Der var ikke meget fart på målscoringen, da SønderjyskE søndag eftermiddag tog i mod TM Tønder i Skansen.

SønderjyskE kunne søndag eftermiddag sætte to point mere på kontoen, da de hjemme slog TM Tønder med 21-16.

Det var en kamp, SønderjyskE afgjorde på en stærk 2. halvleg, hvor de formåede at holde TM Tønder nede på kun at lave 7 mål.

Efter en pausestilling på 9-9 trak de lyseblå sønderjyder stille og roligt længere og længere fra.

TM Tønder-træner Claus Lyngsøe sagde inden kampen, at de skulle undgå nogle af de store udfald, som de har haft i tidligere kampe. Det lykkedes dog ikke.

For da Tønders Mathias Jørgens scorer til 13-12 efter 38 minutters spil, formåede Tønder-mandskabet ikke at putte bolden i kassen igen før var spillet 53 minutter af kampen. Her scorede de til 18-13, og der var det for sent for dette års oprykkere i 888-ligaen.

Topscorer i kampen blev SønderjyskEs Simon Kristiansen, der lynede hele 7 gange.