Patrick Andersen

Skanderborgs raser over omkamp: Noget af det mest mystiske

Skanderborg Håndbolds sportschef, Torben Væver, er mildst talt ikke tilfreds med at deres opgør mod TTH Holstebro skal spilles om.


En manglende korrektionen af haluret i Gråkjær Arena, efter en timeout er skyld i, at opgøret mellem TTH Holstebro og Skanderborg nu skal spilles om. En beslutning, som Skanderborg-lejren ikke er tilfreds med, men ikke overrasket over.


– Nej, jeg er ikke overrasket over afgørelsen, det er jeg trods alt for gammel i dette game for at blive. Men jeg er forundret over at afgørelsen er truffet på baggrund af at målet laves efter at kampen SKULLE være afsluttet. Det er da noget at det mest mystiske jeg længe har hørt, for selvfølgeligt forholder vores spillere sig til at vi har fået oplyst at der er 17 sekunder tilbage af kampen, og ikke hvad der BURDE have været. Vi appellere selv til kampens observatør i situationen, at tiden er forkert og vi burde have mindre tid, for de ekstra sekunder giver ingen værdi i praksis, siger Torben Væver til klubbens hjemmeside og fortsætter:


– Vi er jo i en situation hvor vi hverken kunne gøre fra eller til. Elektronikken i Gråkær Arena virker ikke og observatøren begår efterfølgende en klokkeklar men menneskelig fejl. Vi havde ingen indflydelse på noget som helst, men måtte bare forholde os til den tid vi fik at vide der var tilbage af kampen. Nu bliver vi åbenbart straffet for ikke at afslutte inden den tid som der BURDE have været tilbage, og det giver på bedste teenager facon, ingen mening.


Skanderborg har syv dage til at beslutte om de vil appellere kendelsen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER