HØJ vandt med hiv og sving

HØJ var lige ved at sætte en forholdsvis sikker føring over styr i slutminutterne mod Frederikshavn. HØJ endte dog med at vinde 24-25.

Frederikshavn har drillet flere hold, når de har været på besøg i det nordjyske. Det er hidtil gået udover HIK og Team Sydhavsøerne, som begge er rejst hjem fra Frederikshavn uden point.

Den selvtillid tog frederikshavnerne med til dagens kamp, hvor de efter en tæt første halvleg endte med at gå til pause foran 11-9.

I 2. halvleg nåede Frederikshavns føring op på 14-10, men så vågnede det rutinerede HØJ-mandskab op til dåd.

Anført af den tidligere ligabomber Mikkel Sjøberg kom HØJ tilbage i opgøret, hvor de fik udlignet til 16-16 med 20 minutter igen.

Med 11 minutter igen lignede det en sikker HØJ-sejr, da de bragte sig foran med 19-22, men Frederikshavn gav ikke op og fik reduceret til 21-22.

Nok en gang kom HØJ foran med tre mål igen, men med halvandet minut igen fik Frederikshavn scoret til 24-25. Der blev dog ikke scoret yderligere i kampen, hvilket gjorde de sjællandske gæster endte med at vinde deres første udekamp i sæsonen.