Patrick Andersen

TTH får medhold i protest - kamp skal spilles om

TTH Holstebros 888 Liga-hold har fået medhold i en protest. Det betyder, at et opgør i ligaen skal spilles om.


I en skrivelse fra Dansk Håndbold Forbund fremgår det, at TTH Holstebro har fået medhold i en protest for deres opgør mod Skanderborg Håndbold i et opgør, der endte 23-23.


Netop det sidste mål til 23-23, som gjorde Skanderborg fik uafgjort er en del af protesten, da der ifølge TTH Holstebro var fejl på uret i hallen, som gjorde der blev spillet 60 minutter og 10 sekunder.


I afgørelsen af kendelsen står der blandt andet:


– Den manglende korrektion af kampuret har medført, at der gives mulighed for at afvikle et angreb på ca. 15-17 sekunder mod de korrekte ca. 5-7 sekunder, og det kan konstateres, at udligningen har fundet sted på et tidspunkt, hvor kampen skulle have været afsluttet. Målet til udligning 23-

23 burde således ikke have været godkendt.


– Disciplinærinstansen finder således, at fejlen med den manglende korrektion af spilletiden (tidtagningen) har haft afgørende betydning for  kampens resultat, hvilket i henhold til DHF’s loves § 23, stk. 1 f, indebærer som følger:


– TTH Holstebros protest tages til følge og kampen mellem TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold skal spilles om.


– Disciplinærinstansen finder således, at en omkamp i den konkrete sag med den erkendte afgørende fejl er den mest korrekte sportslige afgørelse.


Læs hele skrivelsen fra DHF HER.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER