Oliver Jørgensen

TMS styrede topopgør og tog begge point

AJAX København og TMS Ringsted mødtes fredag aften i hvad der må siges at være et topopgør i herrernes 1. division. Her var det gæsterne fra TMS der igennem hele opgøret var skarpest og de kunne rejse hjem med de to point i bagagen.

AJAX København har efter de første syv spillerunder vist, at de godt kan lege med i toppen af 1. divisionen, men TMS Ringsted viste sig for stærke og sikrede sig fredag aften sejren i Baunehøj Hallen.

TMS Ringsted havde inden kampen været inde i en svær periode, der har medvirket til et nederlag og et uafgjort resultat mod hold, der ikke bør matche dem. Men i dag fik de vist, at de stadig er et tophold.

Efter de første 18 minutter var stillingen 5-13, bl.a. med en god start af den tilbagevendte venstreback, Lasse Sinding, der har været ude siden sæsonstart i forbindelse med en knæskade.

I anden halvleg fortsatte TMS Ringsted det gode spil og selvom hjemmeholdet også begyndte at spille ind i kampen, så formåede de aldrig rigtigt at gøre det tæt.

TMS hev sejren forholdsvist komfortabel hjem med cifrene 28-33 og går dermed forbi AJAX i tabellen. TMS ligger nu nummer 3 imens Ajax ligger nummer 6.

AJAX Københavns næste opgør er når de fredag d. 18/11 skal en tur til Otterup. TMS skal samme dag en tur til Sydhavsøerne, hvor TSØ venter.