Oliver Jørgensen

Stor tilfredshed i HCM-lejren efter sejr

Torsdag aften lykkedes det for HCM at tage begge point, da de hjemme i Herning tog imod topholdet Skjern. Et flot resultat, der bringer midtjyderne op på en øjeblikkelig 3. plads i 888-ligaen.


Inden opgøret var Skjern små favoritter til at tage begge point, men allerede fra start af, var hjemmeholdet skarpest. På intet tidspunkt lykkedes det for gæsterne at bringe sig foran og HCM-sejren var fuld fortjent. Den tidligere Skjern-spiller Jacob Østergaard var da også mere end tilfreds, efter kampen:


– Det er rigtig lækkert at få to point og så imod Skjern. Der er ikke så meget andet at sige, end at det er fantastisk, udtaler HCM-spilleren til HBOLD.dk efter kampen.


I HCM-oplægget til kampen, var der bl.a. fokus på Kasper Søndergaard, som de i løbet af kampen havde godt styr på. De fleste af de taktiske overvejelser, der på forhånd var blevet gjort, fungerede i løbet af kampen og det glæder Jacob Østergaard sig over.


– Vi rammer dem godt på de ting var har snakket om. F.eks. at Søndergaard ikke skal have lov til at lave sine ryk ned mod os og så får vi holdt godt styr på de andre, hvilket gør de får svært ved at score på os, uddyber HCM-spilleren.


Selv om Skjern fik kæmpet sig flot tilbage i kampen hele 2 gange, så formåede hjemmeholdet at holde hovedet koldt imod slutningen.


– De får kæmpet sig op efter at have været nede med 6, men vi fik holdt fokus på at få lavet vores mål og så blev det hårdt for dem mentalt, at de ikke formåede helt at komme op. Selv om vi var tæt på at lave nogle dumme fejl til sidst, så fik vi holdt hovedet koldt og gjorde det færdigt, forklarer en tydeligt tilfreds Jacob Østergaard til HBOLD.dk ganske kort tid efter kampen og slutter af med at kommentere på den aktuelle placering som nummer 3 i rækken:


– Altså vi kigger ikke så meget på om vi lige ligger nummer 3 eller 4, men mere efter stregen omkring 8-9 pladsen og hvor langt der er ned til den. Vi skal bare have samlet så mange point ind som muligt.


HCM’s næste opgør, er når de d. 23/11 på hjemmebane tager imod Århus Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER