Skube: Vi kæmper for overraskelsen i Veszprem

Champions League - Herrer
sebastianskube

Lørdag eftermiddag skal Bjerringbro-Silkeborg krydse klinger med de helt store drenge, når mægtige Veszprem venter på udebane

Bjerringbro-Silkeborgs playmaker Sebastian Skube har efterhånden mødt Veszprem en del gange. Da han spillede i Celje, var de flere gange på besøg, og han er klar til endnu engang, at kæmpe mod de ungarske mestre. Men han er udemærket godt klar over, at det bliver en meget, meget svær opgave.

– Jeg har snart spillet der mange gange. Det er et meget svært sted at spille. Der er et meget intenst publikum, og så er Veszprem et af de bedste hold i verden, fortæller Sebastian Skube i en pressemeddelelse.

Og det er ikke kun de store stjerner, der bliver en udfordring for de danske mestre. Også de mange ungarske fans kan komme til at gøre en forskel.

– Der er kæmpe stor forskel på at spille i Veszprem og på at spille i Danmark. I Danmark er der en lille gruppe af supportere. I Veszprem sidder der 5.000 tilskuere i røde Veszprem-trøjer og bakker deres hold op, forklarer Bjerringbro-Silkeborg-playmakeren.

Men selvom oddsene er i mod dem,  og Bjerringbro-Silkeborg ikke bliver spået mange chancer, så smider de ikke håndklædet i ringen på forhånd.

– Hvis vi skal have en chance, skal vi alle sammen spille en rigtig god kamp, og samtidig skal Veszprem gerne have en dårlig kamp. Vi kunne også godt bruge noget hjælp fra dommerne, men det sker ikke i Veszprem. Vi hejser ikke det hvide flag, og vi vil kæmpe for at lave overraskelsen, men det bliver rigtig svært, slutter Sebastian Skube.

Kampen mellem Veszprem og Bjerringbro-Silkeborg bliver sat i gang lørdag kl. 17.00, og den kan ses på DR3.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu