Lasse Dieckmann

Odense Håndbold tager begge point mod Ringkøbing

En stærk periode i 2. halvleg blev udslagsgivende for opgøret i Odense.

Odense Håndbolds damer kunne her til aften fejrer fredag med en sejrssang i omklædningsrummer. Efter at have været hele kampen kunne de til slut fejre en sikker sejr på 33-30.

Fynboerne åbnede stærkt og var efter 5 minutters spil foran med 4-0.

Herefter kæmpede Ringkøbing Håndbold sig i gang og efter 18 minutter udlignede de til stillingen 9-9.

De to hold fulgtes fint ad til pausen, hvor Odense Håndbold kunne gå i omklædningen med en føring på 18-16.

I starten af anden halvleg var billedet det samme. Odense Håndbold var en lille smule bedre end vestjyderne fra Ringkøbing, så efter 40 minutter var fynboerne foran med 24-20.

Og så gik Ringkøbing Håndbold i stå.

I en skidt periode på 7 minutter formåede de slet ikke at score. Det udnyttede Odense Håndbold, så efter 47 minutters spil var de pludselig foran med 29-20. Men Ringkøbing Håndbold havde ikke tænkt sig at give op.

De sled til det sidste, men det var ikke helt nok. Så Odense Håndbold kunne gå på weekend med en sejr på 33-30.