København Håndbold gør sig klar til fysisk hård kamp

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Når København Håndbold fredag aften tager imod SK Aarhus i Primo Tours Ligaen bliver det en fysisk hård omgang

Det er hjemmebaneholdet fra København Håndbold, der er favoritter inden aftenens opgør mellem København Håndbold og SK Aarhus. Men på trods af favoritværdigheden, så forbereder København-træner, Claus Mogensen, sine tropper på et SK Aarhus-hold, der spiller med musklerne.

– Der venter os dog en rigtig hård nød i dag, når de fysisk stærke piger fra Aarhus kommer på besøg. De kommer med ligaens største fysik, så vi skal virkelig være opsatte på at tage den duel, fortæller Claus Mogensen til klubbens hjemmeside.

Det er københavnernes sidste hjemmekamp på denne side af julepausen, og derfor betyder det endnu mere at hive de to point i hus. De møder et SK Aarhus-mandskab, der har fået 5 point for 8 kampe. Men Claus Mogensen mener, at de burde have haft flere.

– Det er sidste hjemmekamp i år, og den vil vi forbandet gerne vinde, ja undskyld mit sprog. Resultatmæssigt har de ikke helt fået point som fortjent, da de har været meget tæt på i mange kampe, og derfor tørster de naturligvis efter point, slutter København-chefen.

Der fløjtes op i Frederiksberg Hallen kl. 19.00

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu