Simon Jensen

HIK-træner spår tæt på umuligt opgør mod TSØ

Herreholdet fra HIK har ikke fået nogen god start på denne sæsons 1. division med kun ét point i syv kampe. I aften møder bundholdet ambitiøse Team Sydhavsøerne, og det er en modstander, HIK-cheftræneren har stor respekt for.


HIK sluttede sidste sæson af på en livgivende 9. plads, som – uden ekstra playoffkampe – sikrede dem en ny sæson i herrernes 1. division.


I denne sæson er målsætningen for udfaldet af de 26 1. divisionsopgør ikke ændret for HIK – status for sæsonen 2017/18 skal være, at københavnerne stadig befinder sig i landets næstfineste håndboldselskab.


Ambitionen om overlevelse har resultaterne på banen dog ikke imødekommet på samme måde som før sommerferien – og i aftenens duel mod Team Sydhavsøerne står hverken det ene eller begge points lige for og venter for HIK-mandskabet.


– Vi skal spille ualmindeligt godt og have alle marginaler på vores side, og så skal vi håbe på, at Sydhavsøerne slet ikke rammer niveau – så kan vi godt vinde, udtaler HIK-træner Jesper Matthiesen til HBOLD.dk.


– Vi har altid en forhåbning om at vinde, men procenterne for en sejr til os i morgen (i aften, red.) er ikke ret store. Team Sydhavsøerne er jo et klassemandskab og et top 3-hold, og alt andet vil for dem være en katastrofe, fortsætter cheftræneren og manifesterer afsluttende:


– Nu skal det ikke lyde som om, at vi ikke prøver at vinde – men det er jo lidt David mod Goliat. Det giver jo sig selv.


Aftenens kamp mellem HIK og Team Sydhavsøerne fløjtes i gang klokken 19:30.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER