Oliver Jørgensen

HCM holdt hele vejen og slog Skjern

HCM tog torsdag aften imod Skjern i 888-ligaen. Begge hold var startet godt ud i sæsonen og lå inden kampen henholdsvis nummer 3 og 5.

Det var hjemmeholdet der startede opgøret klart bedst og efter 5 minutter var stillingen 4-0 til værterne. Det stoppede dog ikke der, for hjemmeholdet kværnede videre og kom også foran 7-1 før favoritterne fra Skjern for alvor kom i gang. Noget af en drømmestart for Morten Sechers tropper, der for omkring 2 måneder siden tabte rimelig klart til Skjern i pokalturneringen.

Derfra fik de grønklædte gæster dog gang i spillet og kun lidt over 10 minutter tog det at indhente det tabte. Skjern-topscorer Lasse Mikkelsen udlignede til 10-10 efter 23 minutters spil og så lignede det igen det tætte opgør, man på forhånd havde forventet. Hjemmeholdet kunne dog gå til pause med en smal føring på 15-14.

2. halvleg lignede lidt den første. HCM kom klart bedst ud og ti minutter inden i halvlegen var føringen igen oppe på 6 mål, da norske Eivind Tangen scorede til 23-17. Så lignede det for alvor at de rødklædte skulle stikke afsted med de to point, men udeholdet lagde sig bestemt ikke ned.

Mod slutningen blev det nemlig igen spændende. Med en god defensiv i de sidste 20 minutter, fik gæsterne kæmpet sig op igen og med 1 minut igen, kunne Rene Rasmussen score til stillingen 28-27 og så var der pres på hjemmeholdet. HCM-træner Morten Secher tog kløgtigt en time-out for at få sat spillet op og det var med succes. Med 20 sekunder igen kunne Esben Lie Hansen nemlig score til slutstillingen 29-27, til stor jubel for hjemmepublikum.

Med sejren rykker HCM forbi Skjern i stillingen, således at HCM nu ligger nummer 3 og Skjern nummer 4.