Maja Laursen Bjerg

BSV-streg: Vi får en lille lærestreg

BSV vandt i går med mindst mulig margin over TTH Holstebro, efter de var bagud med syv mål ved pausen. Holdet er meget glade for de to point, og de har fået en lille lærestreg, mener BSV-stregen Rasmus Jensen.


I går sendte BSV TTH Holstebro hjem med et nederlag på 34-33. Det skete efter en kamp, hvor vestjyderne førte med syv mål ved pausen, men det fik hjemmeholdet rettet op på. Rasmus Jensen mener ikke, at holdet kan tage meget med fra kampen, når det kommer til det spillemæssige.


– Det er kun i glimt, at vi lykkes med det spillemæssige. Vi kan tage de 21 mål med, som vi scorer i anden halvleg. Jeg ser det mere som en mental forberedelse til hver enkelt kamp. Man kan måske sige, at vi får en lille lærestreg, heldigvis uden at vi mister point på det, siger Rasmus Jensen til HBOLD.dk.


Læs også: BSV vinder efter vildt comeback


42 minutter inde i kampen fik BSV udlignet, og derfra var kampen jævnbyrdig. BSV endte med at løbe med begge point, selvom det blev en nervepirrende afslutning.


– Selvfølgelig skal man nævne Sebastian Frandsen, som havde nogle gode redninger efter pausen. Vi manglede både forsvar og redninger før pausen. Jeg ser det som en balancegang mellem engagement og vilje, at vi ender med at vinde, siger han.


To halvlege som dag og nat


I første halvleg tog TTH Holstebro teten, og deres kontramaskine kørte på højtryk. Gæsterne scorede 20 mål i de første 30 minutter, og det så skidt ud for BSV. De sortblusede kæmpede sig dog tilbage i kampen, og sejren luner i BSV-lejren.


– Vi er selvfølgelig først og fremmest glade. Vi sidder i halvlegen og kigger ned i jorden, og der er ikke mange lyspunkter for os. Vi rammer vel nærmest bunden i denne sæson i første halvleg. Det får vi snakket sammen om, og så får vi en god start på anden halvleg, siger Rasmus Jensen.


Læs også: Udvidet kampfakta: BSV-TTH


Stregspilleren peger på, at holdet ikke spillede på deres egne præmisser før pausen. I anden halvleg fik de dog bedre styr på det, og det afspejlede sig blandt andet i 21 mål fra hjemmeholdets side.


– Jeg synes, vi får løbet godt i anden halvleg, og vi får nogle nemme kontramål. Vi begynder at score på vores chancer. Skube har nogle gode gennembrud, og Markussen skyder godt ude bagfra, så TTH Holstebro-forsvaret ved ikke helt, hvad de skal stille op, siger han.


BSV ligger med sejren nummer to i 888-ligaen med 14 point efter ni kampe. TTH Holstebro mistede derimod terræn i toppen, og de indtager nu fjerdepladsen med 11 point efter ti kampe.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER