Simon Jensen

HIK-træner: Vi er startet forfra med det meste

Hos HIKs 1. divisionsherrer har sommeren stået på et par ind- og udskiftninger i truppen. Cheftræner Jesper Matthiesen har derfor måttet omstrukturere på sine ressourcer i sin nye trup for sæsonen.

Dette har blandt andet betydet, at flere af sidste sæsons HIK-profiler har fået nye interne roller i truppen, mens andre nytilkomne spillere har skullet vænne sig til en ny hverdag og et nyt spilkoncept.

- Vi er startet meget forfra med det meste. Vi har skullet rundt omkring det hele. Der er nye folk, der er kommet til - og de folk, der er blevet, har fået nye roller, fortæller Jesper Matthiesen til HBOLD.dk.

I fraværet af blandt andet én af sidste sæson helt store målslugere, i skikkelse af Nicolas Lundbye Kristiansen, er ambitionerne for den kommende sæson i HIK ikke ligefrem hverken skærpede eller skruet helt i vejen.

I stedet håber og tror cheftræner Jesper Matthiesen, at potentialet i den usædvanligt unge 1. divisionstrup - med et aldersgennemsnit på lige knap 21 og et halvt år - er tilstrækkeligt til, at sjællænderne fra sæsonen 2017/18 igen kan kalde sig et 1. divisionsmandskab.

- Vi ved godt, at det bliver rigtig svært, men vi håber på, at vi udvikler os, sådan at vi klarer vores målsætninger, udtaler HIK-chefen, inden han afsluttende konkretiserer:

- Målet er at spille 1. division om et år.

HIK indledte deres sæson i herrernes 1. division med en 28-28-remis mod Otterup - og siden er det blevet til fem nederlag i streg for sjællænderne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER