Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Maja Laursen Bjerg

BSV vinder efter vildt comeback

Selvom gæsterne fra TTH Holstebro var foran med syv mål ved pausen, endte BSV med at løbe med en sejr på 34-33. Det skete efter en anden halvleg, hvor BSV fik gang i målscoringen og styr på gæsternes kontrafase.

Bjerringbro-Silkeborg sejrede hertil aften over TTH Holstebro med cifrene 34-33 efter en kamp, hvor de to halvlege var meget forskellige. Før pausen var gæsterne fra TTH Holstebro dominerende, men i anden halvleg fik hjemmeholdet kæmpet sig tilbage i opgøret. Efter en nervepirrende afslutning kunne Peter Bredsdorff-Larsens tropper juble over en kneben sejr.

Gæsterne fra TTH Holstebro fik den bedste start på kampen, og de kom foran 0-3. Der skulle gå ni minutter af kampen, inden BSV fik udlignet til 6-6. Bjerringbro-Silkeborg havde dog svært ved at lukke ned for vestjydernes kontrafase i første halvleg. Det var TTH Holstebro ikke sene til at udnytte, og Kasper Kildelund bragte med et flot kontramål gæsterne foran 7-10.

Med sit tredje mål i kampen sørgede Magnus Bramming for, at TTH Holstebro førte 7-12 efter et kvarters spil. Derefter spillede de to hold lige op, og fem minutter før pausen var stillingen 11-16. Gæsterne udnyttede nogle tekniske fejl hos BSV, og de kunne derfor gå til pause foran 13-20.

Efter pausen kom BSV ud med ny energi, og de fik reduceret til 16-20. Derefter fik de blod på tanden, og de kom op på 20-22. Efter 42 minutter udlignede Sebastian Skube til 25-25, og så var spændingen for alvor tilbage i kampen.

Sebastian Skube sikrede med 12 minutter tilbage af opgøret hjemmeholdets første føring, da han scorede til 27-26. Derefter var kampen meget jævnbyrdig.

Med 30 sekunder tilbage af opgøret var TTH Holstebro bagud 34-33, og de havde muligheden for at sikre sig et point. Sebastian Frandsen reddede dog Kasper Kildelunds afslutning, og dermed kunne hjemmeholdet juble over to point efter et stort comeback.

Med sejren har BSV 14 point efter ni kampe, mens TTH Holstebro har 11 point efter ti kampe.