Lasse Dieckmann

Randers HK vil udnytte Team Esbjergs stramme program

I aften tager Randers HK i mod Team Esbjerg i Arena Randers. Og østjyderne vil se, om ikke esbjergenserne stramme program med både liga- og Champions League-håndbold kan blive en fordel


Det er sidste hjemmekamp i denne sæson, når Randers HK tirsdag aften tager i mod de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg. En kamp, man udemærket er klar over, der bliver svær.


– Det bliver en svær kamp for os mod de forsvarende danske mestre. Det er et rigtig godt hold, som lige nu bliver matchet med nogle af de bedste hold i Champions League, fortæller Randers-træner, Jeppe Vestergaard, til klubbens hjemmeside. 


Men det at Team Esbjerg også tørner ud i Champions League denne son, håber Randers-træneren, at udnytte til egen fordel.


– Det kan måske blive en lille fordel for os, at Team Esbjerg deltager i Champions League med en forholdsvis smal trup. Det trækker tænder ud – rejser, kampe og endnu flere kampe. Det skal vi udnytte og forsøge at sætte dem ud på gyngende grund.


Randers HK ligger lige nu på 7. pladsen i Primo Tours Ligaen med 7 point. Aftenens modstander fra Esbjerg ligger på 4. pladsen med 11 point.


Kampen fløjtes op kl. 18.30 i Arena Randers.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER