Rasmus Påskesen

Heine: Hallen Kogte

Allan Heine kommenterer på gårdsdagens kamp, samt på at Line Uno har forlænget kontrakten.


Viborg HK hentede igår aftes en sejr på hele 31-23 over Nykøbing Falster. Dagen der på har HBOLD.dk fanget Viborg-træner Allan Heine til en kommentar, og det var en godt tilfreds VHK-chef der evaluerede på kampen.


-Jeg syntes det endte med at blive en rigtig fin sejr for os.  Men jeg syntes nu ikke, at det var så let igen. midtvejs i 2.halvleg kom NFH faktisk ret tæt på , men vi formåede at lukke godt ned for det, siger Allan Heine og fortsætter.


–  Jeg syntes at vi leverede en god præstation på rigtig mange parametre i begge ender af banen. Derudover har vi nok den ekstra selvtillid for tiden, som Nykøbing måske ikke har, lyder det fra VHK-chefen.


Kampen blev overværet af hele 1655 tilskuere i Viborg Stadionhal. Om opbakningen siger Allan Heine.


–  Jamen det var en rigtig dejlig opbakning. Da pigerne løb ind på banen, og man bare kunne mærke at hele hallen kogte, det gav os bare et helt fantastisk rygstød, siger Allan Heine.


Idag blev det endvidere offentliggjort, at VHK har forlænget kontrakten med playmakerprofilen Line Uno for yderligere 2 år. Om den forlængelse siger cheftræneren.


– Jeg syntes at det er et rigtig stærkt signal. Line har været en rigtig vigtig spiller for os, både i denne sæson, men også i sidste. At hun vælger at forlænge, og også siger at hun tror på klubben, det er vi rigtig glade for, og jeg tror også at vi inden længe, kan præsentere flere spændende nyheder til jer, lyder det fra Allan Heine.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER