Simon Jensen

HCM-forsvarsgeneral: Vi spekulerer ikke i forhøjede ambitioner

HC Midtjylland har på det seneste hentet flere prominente profiler til klubben som følge af en øget satsning på håndbolden i Herning-området. Det kastede i sidste sæson en pokaltitel af sig, men i ligaklubben spekulerer de i truppen ikke i opskruede forventninger.

På trods af sidste sæsons pokaltitel og en pludselig tilføjelse i skikkelse af HSV-legenden Pascal Hens endte HC Midtjylland mod slutningen af 2015/16-sæsonen alligevel med at hænge med en vis kropsdel i vandskorpen, da Odder Håndbold pressede de ambitiøse herningensere til det yderste i to nedrykningskampe.

Det lykkedes dog det rød- og sortstribede ligamandskab at redde sig eksistensen i landets bedste række - og op til den kommende sæson har klubben så hentet stærke navne som Espen Lie Hansen, Morten Slundt, Dennis Kirkegaard og Eivind Tangen til truppen.

Imidlertid fastholder én af de tilbageværende kulturbærere i HC Midtjylland, Jacob Østergaard, at de i truppen ikke følger sig hverken bundne eller forpligtede i forhold til hverken interne eller eksterne forventninger.

- Det synes jeg ikke, vi sådan rigtig har mærket. Ambitionerne er jo ikke løftet ret meget i forhold til sidste år. Sidste år var vi bare en halv ørkenvandring for at nå de sportslige mål, vi havde sat os - så det er ikke noget, vi spekulerer i, fortæller Jacob Østergaard til HBOLD.dk.

Den 30-årige tidligere Skjern-spiller påbegyndte ved turneringsstart sin fjerde sæson i Herning-klubben, som han skiftede til fra Skjern Håndbold i 2013.

Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER