Rasmus Påskesen

VHK storsejrer over NFH

VHK vandt knusende med 31-23 over NFH

Der var lagt op til det helt store brag i Primo Tours Ligaen, forud for aftenens brag imellem topholdene Viborg HK og NFH. Kampen blev spillet i Viborg Stadionhal, og den endte med en knusende sejr på hele 31-23.

NFH spillerne lagde egentlig stærkt ud. Både Kristina Kristiansen og Sarah Iversen var velspillende, og selvom VHK´s Marie Paule Gnabouyou udlignde ”Mulles” første mål i kampen, så kom NFH forholdsvist hurtigt foran 1-3, og det så dermed ud til at Hjemmeholdet VHK var kommet på hårdt arbejde.

Viborgs sædvanlige førstekeeper, Rikke Poulsen var på bænken, men Mie Sørensen gjorde det glimrende i Poulsens fraværd. Sørensen sluttede kampen med en redningsprocent på 41.

VHK fik efter den dårlige start kæmpet sig tilbage i kampen, og stillingen ved pausen var 16-11 i VHK favør

2.halvleg startede meget lig den første. NFH kom stærkt ud fra omklædningsrummet, og blandt andre Johanna Westberg viste i halvlegens indledning , at falstringerne ikke ville ligge sig ned. Viborg viste dog, at deres forsvar stod solidt overfor de hurtige falsterspillere.

Selvom NFH spillerne viste god moral kampen igennem, så virkede det dog til , at Viborg HK havde et gear ekstra. Topscorer for VHK blev svenskeren Carin Strömberg med hele 7 mål, som spillede en rigtig stærk kamp for hjemmeholdet, mens NFH´s topscorertitel blev delt imellem Kristina Kristiansen og Johanna Westberg med hver 6 mål.