Ny BSV-fløj begejstret for klubbens setup

888 Ligaen

Kristian Klitgaard oplevede en turbulent og ærgerlig afslutning på sin håndboldsæson før sommerferien, da han blev ekskluderet fra den daglige træning i Team Sydhavsøerne og i stedet var henvist til et særskilt træningsprogram. Nu håber venstrefløjen på en ny, blomstrende start i Bjerringbro-Silkeborg.

Den uheldige, afsluttende periode i Team Sydhavsøerne har Kristian Klitgaard lagt bag sig, og han bruger nu blot selvsamme til at motivere sig selv i sine nye håndboldeventyr.

En tilværelse i herrernes 1. division er imidlertid blevet kraftigt opkvalificeret, da de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg kunne præsentere venstrefløjen som den nyeste tilføjelse til en i forvejen stærk trup.

I BSV kan Kristian Klitgaard imidlertid også se frem til at prøve kræfter med den fornemmeste af alle klubturneringer, Champions League. Og netop disse oplevelser – at kunne se frem til kampe mod Paris, Veszprem og Flensburg-Handewitt – glæder Klitgaard sig til.

– Der er en del ting, som er sådan rigtigt fede. Jeg synes for det første, at det er sjovere at vinde flere kampe, end man taber. Og så sådan en tur til Veszprem og i Boxen mod Paris – det er noget, man sjældent oplever, og det ser jeg helt vildt frem til. Det bliver nogle kæmpe oplevelser, fortæller venstrefløjen til HBOLD.dk.

I forhold til sine tidligere ophold i førnævnte Team Sydhavsøerne samt Odder Håndbold – for hvem han spillede i både 1. division- og ligasammenhæng – har Kristian Klitgaard kun roser til overs for miljøet og omgivelserne hos de forsvarende danske mestre.

– Jeg har brug for et rigtig godt træningsmiljø og nogle fysiske trænere – et professionelt setup, der kunne få mest muligt ud af mig. Og det tror jeg ikke, at det findes bedre nogen andre steder end i BSV, udtaler BSV-spilleren og understreger med klarhed i stemmen, at setuppet hos ligaklubben er niveauer over, hvad han har været vant til:

– Det kan man slet ikke sammenligne. Der er kæmpe, kæmpe forskel. I BSV skal man jo nærmest kun tænke på at spille håndbold – der er styr på alt og ro på gemytterne. Der skal man ikke bekymre sig om noget som helst.

Kristian Klitgaard har for længst opnået sin officielle debut i Bjerringbro-Silkeborg-trøjen i både 888 Ligaen og Champions League. På dansk grund kom den første debut mod Randers HH – den internationale ditto kom i hus mod schweiziske Kadetten Schaffhausen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu