Patrick Andersen

BSV's Damgaard drager til udlandet igen

Allan Damgaard har valgt at forfølge sin udenlandsdrømme og forlader Bjerringbro-Silkeborg efter sæsonen. Det skriver midtjyderne i en pressemeddelelse.


Bjerringbro-Silkeborg må fra næste sæson undvære Allan Damgaard. Sidste vinter kom bagspilleren til Bjerringbro-Silkeborg, da han efter bare et halvt år i HSV Hamborg måtte se sin klub gå konkurs. Nu trækker et nyt udlandsophold i Damgaard, der fra næste sæson igen vil forfølge sin barndomsdrøm.


– Det har altid været en barndomsdrøm at spille i udlandet. Det kapitel fik vi åbnet, da vi flyttede til Hamborg, men vi fik aldrig lov til at skrive kapitlet færdigt selv. Eventyret brænder stadig i mig, så jeg vil rigtig gerne ud igen. Det er ganske enkelt en barndomsdrøm, jeg gerne vil opfylde, inden karrieren er ovre. Det er ikke et fravalg af Bjerringbro-Silkeborg, men et tilvalg af et nyt udlandseventyr. Jeg kunne ikke se mig selv skifte til en anden dansk klub, da jeg mener, at jeg spiller i Danmarks bedste klub, men jeg har en personlig drøm om udlandet, som jeg gerne vil forfølge, fortæller Allan Damgaard.


Hvor Damgaard fortsætter karrieren er endnu ikke offentliggjort.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER