Rasmus Påskesen

Pytlick: Fortjent Viborg-Sejr

Jan Pytlick giver sin reaktion på nederlaget mod Viborg HK


Der var lagt op til det helt store brag af en håndboldkamp, forud for gårsdagens brag imellem Odense Håndbold og Viborg HK. Kampen endte 19-24 til gæsterne, og dagen der på har HBOLD.dk fået talt med Odense Håndbolds cheftræner, Jan Pytlick.


– Jamen, jeg syntes at det blev en fortjent sejr til Viborg. De fik en rigtig god start på kampen, og den førring fik vi aldrig rigtig hentet, lyder det fra Jan Pytlick der fortsætter.


– Jeg syntes at hovedårsagen var, at vi lavede alt for mange fejl under kampen, og det formåede Viborg at straffe. Jeg syntes det blev bedre i 2.halvleg, men vi kom aldrig rigtig tæt nok på, lyder det fra Jan Pytlick.


På Odense Håndbolds facebook-side, kan man se at der var mødt ca. 1800 mennesker op i hallen. Om stemningen under kampen siger Jan Pytlick.


– Det var selvfølgelig dejligt at der var mødt så mange mennesker op. Men i og med at vi aldrig kom foran, så kom hallen aldrig rigtig til at koge helt, men det var dejligt at så mange tilskuere kom, siger Odense-chefen.


Et ofte tilbagevendende tema i elitesportsklubber, er integrationen af udenlandske spillere på holdet. Et tema, som også berører Pytlicks Odense.


– Der syntes jeg faktisk at vi har været rigtig heldige, og dygtige, at få nogle typer til, som gerne vil klubben, og som er nogle gode holdspillere. Der vil jo altid være lidt udfordringer med spillere fra en anden kultur, men man kan sige at Chana har jo været i Danmark i flere år, og Jessica Quintino har spillet i Polen før, og har derfor prøvet at være i udlandet. Oksana Kiseleva er en rigtig sød pige, og hun falder også rigtig godt ind på holdet, så det går rigtig godt, lyder det fra Pytlick.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER