Lasse Dieckmann

Ian Marko Fog: HØJ skal tages yderst seriøst

Sidste års liganedrykkere fra Nordsjælland Håndbold og de lokale rivaler fra HØJ Elite mødes i aften i lokalopgør i Ølstykke


Nordsjælland Håndbold har fået en super start på denne sæsons 1. division. Maksimum point efter seks kampe, hvor de to af dem blev hentet i topopgør mod Skive i sidste weekend er pt status for de nordsjællandske håndboldherrer.


I aften skal de så på besøg i Ølstykke, hvor HØJ er modstanderen. Her skal Nordsjælland forsøge at slå et HØJ mandskab, der endnu ikke har tabt på hjemmebane.


– Vi er nødt til at tage HØJ yderst seriøst. Det er klart, at vi er favoritter, men så har de nogle spillere, der virkelig kan steppe op, når de kan spille uden pres. Men vi kommer også selv med en masse selvtillid, så vi går ind for at vinde, fortæller Nordsjælland-træner, Ian Marko Fog, til HBOLD.dk


Hjemmebaneholdet fra HØJ ligger lige nu på 10. pladsen i 1. divisionen, hvor de har 5 point for 6 kampe. Og der er mere på spil end bare de to point i dagens kamp.


– Der er mange af spillerne, der kender hinanden på kryds og tværs. Og de har jo også en masse spillere, der også har spillet i ligaen. De har en Peter Nørklit i målet, der kan steppe op, og de har Kenneth Olsen, der har det med at spille godt mod os.


På trods af at det bliver en svær kamp på en svær udebane, så er det dog de to point Nordsjællands mandskab har for øje.


– Men det er klart, at vi skal ind og bevise, at vi har det ekstra gear, og så forventer jeg 100%, at vi tager de to point i aften, fortæller Nordsjælland-træneren.


Der bliver fløjtet op i Ølstykke hallen kl. 19.30 i aften, fredag.


 


 


 


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER