Lasse Dieckmann

HØJ tager det første point fra Nordsjælland Håndbold

Efter 6 kampe med maksimum point måtte Nordsjælland Håndbold nøjes med det ene point efter tæt kamp i Ølstykke

Et hold, der ikke har tabt på hjemmebane mod et hold, der har vundet alle kampe i sæsonen. Der var lagt op til et tæt opgør i herrernes 1. division, og de fremmødte i Ølstykke-hallen fik den gyser, man kunne forvente.

Det var en tæt kamp fra start til slut, hvor holdene skiftedes til at føre. Og da de første 30 minutter var spillet, kunne hjemmebaneholdet fra HØJ gå til pause med en føring på 16-14.

Ian Marko Fog må have haft fat i noget af det rigtige i omklædningsrummet i pausen. For efter bare 4 minutter af 2. halvleg, havde Nordsjælland scoret 4 mål i streg, og de var derfor i front med 16-18.

Herefter tog HØJ igen teten. De kunne efter 46 minutter juble over at Kenneth Olsen bragte dem i front med 25-20.

Og endnu engang kæmpede Nordsjælland sig så op, og det hele endte med, at Nordsjællands Oliver Roepstorff kunne udligne til 30-30 i kampens allersidste sekunder.

HØJs Kenneth Olsen og Nordsjællands Lasse Uth delte topscorerværdigheden med hver 6 mål.