Dansk hold blandt Europas 8 bedste

Champions League - Herrer
14963043_10154493598571900_2063823041_n

HEI Skærings strandhåndboldherrer er videre ved strandhåndboldens Champions League

De danske mestre i strandhåndbold, HEI Skæring, er videre fra puljespillet ved EHF Beach Handball Champions League.
Efter 4 kampe har de vundet de to, og det er nok til at gå videre i turneringen.

I løbet af fredagen har de spillet to kampe. I første kamp fik de ørerne i maskinen, da de mødte de spanske mestre fra Ciudad de Malaga. Det blev til et 2-0 nederlag, hvor de spanske mestre viste sig for stærke for det danske mandskab.

Senere på eftermiddagen var det BHC 1898 fra Schweiz, der skulle besejres. En sejr ville sende det danske hold videre i turneringen, og de ville dermed blive blandt de bedste i Europa.

Den første halvleg blev tabt med 14-18. I 2. halvleg skruede de danske drenge op for tempoet, og de sendte kampen i shoot-out ved at vinde 2. halvleg.

I shoot-outen var de danske mestre dog stærkest, og det blev til en sejr på 5-2. Dermed vinder de kampen 2-1 og er klar til turneringens kvartfinale.

– Det var en kæmpe forløsning, da vi sikrede os at gå videre i turneringen. Niveauet er meget højt hernede, så vi er nødt til at være skarpe konstant. Det har kostet os lidt i de første kampe, fortæller Mikkel Andersen til HBOLD.dk

Inden det går løs i kvartfinalen, skal de danske drenge i morgen have afgjort deres endelige placering i puljen. Det sker når de møder de dobbelte Champions League-vindere fra Rusland.

– Vi går ind i en fase nu, hvor det bliver utroligt tæt, og alle fejl kan koste hele kampe. Men vi er maks klar, og vi er 100% fokuserede, slutter Mikkel “And” Andersen fra Gran Canaria.

Man kan følge kampene på Gran Canaria HER

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu