Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Rasmus Påskesen

AG: Vi vandt på defensiven

Ann Grete Nørgaard kommenterer på gårdsdagens kamp imod Odense Håndbold.


Der var lagt op til det helt store brag af en håndboldkamp, forud for gårsdagens brag imellem Odense Håndbold og Viborg HK. Kampen endte 19-24 til gæsterne, og dagen der på har HBOLD.dk fået talt med Viborg HK´s fløjprofil, Ann Grete Nørgaard, og det var en glad AG, der gav sin reaktion på kampen.


– Det er altid dejligt at vinde. Jeg syntes hovedårsagen til at vi vandt var i det defensive. Vi stod rigtig godt i forsvaret, og var godt forberedt på hvad Odense ville komme med, og så kunne vi også score nogle gode kontramål, siger Ann Grete Nørgaard og fortsætter.


– Der udover syntes jeg også, at Poulsen stod rigtig godt, men det er rigtig dejligt at være Viborg-spiller for tiden, vi har en god selvtillid, og vi får trænet rigtig godt, lyder det fra AG.


På Odense Håndbolds facebook-side, kan man se at der var mødt ca. 1800 mennesker op i hallen. Om stemningen under kampen siger Viborg-profilen.


– Jeg syntes at der var en rigtig god stemning i hallen. Det er altid fedt at spille foran mange mennesker, og der er altid mange mennesker til håndbold i Odense, så stor ros til dem, for at skabe en fed kulisse til deres hjemmekampe, siger Ann Grete Nørgaard.


Et ofte tilbagevendende tema i topklubberne i dansk håndbold, er turerne til Rusland i de europæiske klubturneringer. Viborg HK skal i næste runde af EHF-cuppen spille imod den russiske klub, HC Lada. Den russiske klub har hjemme i byen Togliatti i den sydvestlige del af Rusland. Om den lange tid siger AG.


– Jamen det er jo noget som jeg har prøvet nogle gange før, og det er jo nogle lange ture, og det er også hårdt at rejse så langt for at spille kamp, men det plejer også at være nogle gode og sjove ture, og jeg tror da specielt for de af spillerne der ikke har prøvet det før, at de vil syntes det er en god oplevelse, siger Ann Grete Nørgaard.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER