Lasse Dieckmann

Sverige uddeler klø i EM-kvalifikation

De svenske landsholdspillere levede op til favoritværdigheden og sendte Montenegro hjem med en ordentlig lussing.

Da dommerne fløjtede kampen af i det svenske, var forskellen på tavlen hele 15 mål. Stillingen var 36-21 og Sverige nappede let de første 2 point i kvalifikationen til EM 2018 i Kroatien.

De svenske herrer kom rigtig godt fra start og var foran med både 9-3. Herefter blev hullet en smule mindre, men svenskerne kunne gå til pause med en komfortabel føring på 14-9.

Hele anden halvleg blev ren svensk dominans, hvor de gulblusede stille og roligt trak mere og mere fra. Det hele endte i en svensk storsejr på hele 15 kasser.

Den anden kamp i EM-kvalifikationens pulje 6 blev spillet i går, hvor Rusland og Slovakiet delte pointene med 31-31.