Rasmus Påskesen

Heine: Pokalen bliver ikke nedprioriteret

VHK-træner Allan Heine udtaler sig om aftenens kamp imod Odense Håndbold, og slår samtidigt fast, at VHK ikke vil nedprioritere nogle kampe frem for andre.


I aften går det igen løs i kvindernes Santander-cup. Det sker når det formstærke Odense Håndbold, tager imod traditionsklubben Viborg HK, der pt. ligger nr. 1 i Primo Tours Ligaen.


At Viborg ligger nr. 1 i ligaen, og Odense ligger nr. 3, er sikkert en overraskelse for mange, og det vidner om, at det er 2 hold med masser af selvtillid, der tørner sammen i aften. Op til kampen har HBOLD.dk talt med Viborgs cheftræner Allan Heine.


– Jamen jeg tror jo at det bliver en rigtig tæt kamp. Odense har et dygtigt hold. Det bliver blandt andet vigtigt for os, at vi står solidt i defensiven, og er klar på hvis de kører 7 imod 6  spil, indleder Allan Heine og fortsætter.


– Vi skal blandt andre holde øje med deres hurtige spillere som Jessica Quintino og Oksana Kiseleva, lyder det fra Alla Heine.


Odense Håndbold ligger aktuelt på en 3.plads i Primo Tours ligaen, og det vidner om et formstærkt mandskab. Dog vurderer Allan Heine, at det er holdet som helhed, og ikke individualisterne der er hovedforklaringen bag Odenses aktuelle 3.plads.


– Jeg synes, at de har et hold med mange gode spillere, så det er svært at udpege en enkelt. Det virker til at de har et godt kollektiv, og at det er holdet som helhed der fungerer for Odense, men vi tror på os selv, og vi glæder os meget til kampen, siger Allan Heine.


Viborg HK ligger for tiden nr.1 i primotoursligaen, og om kort tid går turen til Lada i Rusland i EHF-cuppen. Der udover er der pokalkampe, hvor aftenens brag mod Odense hører under. Med dette store kampprogram, kunne man derfor godt fristes til at tro, at traditionsklubben ville nedprioritere nogle af turneringerne, men dette er ikke tilfældet ifølge Heine.


– Nej. Alle kampe er vigtige for os, der er ikke noget, der bliver nedprioriteret her. Pokalen er bestemt også vigtig for os, og vi vil rigtig gerne i den final 4, siger VHK-chefen.


Ifølge Viborg HK´s facebook side, var truppen i går på den russiske ambassade, for at ordne visum til kampen mod Lada, men Heine forsikrer, at den lange tur imellem Viborg og hovedstaden ikke vil kunne mærkes i spillernes ben under kampen.


Nej, det er der ingen risiko for. Vi glæder os meget til kampen, og vi er klar , lyder det fra Heine.


Kampen fløjtes i gang klokken 18:15 i Odense. HBOLD.dk bringer kampreferat og reaktioner hurtigst muligt efter kampen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER