Patrick Andersen

Dansk strandhold i Champions League: Disse forventninger har de

HEI Skæring deltager ved EHF Beach Handball Champions League. HBOLD.dk har her et eksklusivt indblik i turneringen set fra danskernes synspunkt.


I dag tages der hul på Champions League-turneringen, der afvikles på Gran Canaria. Forud for turneringen har HEI god tro på tingene.


– Jamen det er klart, at det er 11 sindssygt hold der er med her til turneringen udover os. Mange af de andre hold spiller mere eller mindre kun strandhåndbold, og kan træne og deltage i flere turneringer end os qua de bedre vejrforhold der er i f.eks. Spanien, Kroatien og Ungarn, som er nogle af de lande holdene kommer fra, frem for de forhold vi har i Danmark. Vi er dog fortrøstningsfulde, da vi ved vi har er højt topniveau. Kan vi finde det frem og præstere over flere kampe, er målet helt klart at være blandt de fire første der går videre fra puljen og videre til knock-out spillet, siger HEI’s alderspræsident og keeper, Martin Nørlund, til HBOLD.dk og fortsætter:


– Vi går efter at vinde hver kamp, og kan vi ende blandt de seks bedste ville det være stærkt. Beach handball på dette niveau er dog så tæt, så man skal være skarp i begge halvlege for at vinde. Så ligesom vi kan ende i den bedste halvdel, så kan vi også ende sidst, hvis vi ikke er klar og præstere i alle kampe. Men som sagt så har vi en god tro på egne evner og vil give den alt hvad den kan trække.


Du kan se livestream fra turneringen ved at klikke HER.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER