Simon Jensen

Matthiesen: Hold øje med disse HIK’ere

Frem mod den kommende sæson i herrernes 1. division har HBOLD.dk fået sig en snak med HIK-cheftræner Jesper Matthiesen, der tager hul på nok en sæson i det sjællandske.

HIK-cheftræneren måtte et par måneder før sæsonpremieren mod Otterup lørdag eftermiddag sige farvel til en stor profil, da Nicolas Lundbye Kristiansen valgte at opgradere rammerne i 1. division med en tilværelse hos ligatopklubben KIF Kolding København.

Imidlertid hæfter Jesper Matthiesen sig i den forbindelse ved, at når en så stor profil forlader et mandskab, vil nye kræfter helst automatisk træde sig og udfylde noget af det tomrum, som højrebacken med sikkerhed har efterladt sig.

Samtidigt peger HIK-chefen på, at de i den sjællandske 1. divisionsklub stadig besidder et stærkt, ungt og potentialerigt hold - toppet med én af rækkens allerbedste keepere.

- Vores allerstørste stjerne er jo Jakob Krupsdal - og han er også den ældste med længder. Og så er han samtidigt en af rækkens bedste målmænd, og det gør mig da fortrøstningsfuld. Jeg synes, at vi er godt kørende på den position i forhold til vores konkurrenter, udtaler Jesper Matthiesen til HBOLD.dk.

I sidste sæson udgjorde førnævnte Nicolas Lundbye Kristiansen oftest den ene del af den trio, som bagkæden bestod af. Som en anden del af denne trio befandt en anden, og samtidigt nuværende, HIK-spiller sig. Simon Lindholdt fik nemlig lidt af et gennembrud i sidste sæson og blev tilmed kåret som den bedste spiller i HIK i sæsonen 2015/16.

- Så synes jeg, at det bliver interessant at se Simon (Lindholdt, red.). Han gjorde det rigtig godt for os sidste sæson og blev årets spiller i HIK og blev samtidigt den mest scorende, højrehåndede bagspiller, beretter cheftræneren og fortsætter:

- Han overraskede mange, inklusiv sig selv. Nu kommer der helt naturligt et større fokus på ham, og det bliver interessant at se, hvordan han tackler det.

Simon Lindholdt lagde i sæsonpremieren mod Otterup HK fra land med blot en enkelt scoring - i selvsamme kamp blev Alexander Haase både HIK- og kampens topscorer med ni kasser.

Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER