19.04.2012 kl. 17:53 af Rasmus Duus. Foto: René Lystrup

Laugesen: Europa har kostet

KIF Vejen tabte onsdag aften hjemme til SønderjyskE, og skal dermed spille alt-eller-intet kampe mod SK Aarhus for at sikre sig livet i Dameligaen. Årsagens skal, ifølge træner, Jan Laugesen, blandt andet findes i KIF´s to Europa Cup semifinaler.

Siden Jan Laugesen kom til klubben, har holdet stabiliseret sig, og hentet masser af point. Samtidig med det kom holdet i Europa Cup semifinalen, og det kan derfor virke en smule overraskende, at klubben ikke formåede at snuppe en af de to øverste pladser i deres kvalifikationspulje:

- Vi har svinget for meget i kvalifikationsspillet, og så tror jeg, at vi ubevist har fokuseret for meget på vores Europa Cup semifinale. I den første kamp mod SønderjyskE virkede det i hvert fald sådan, og det var ligesom den kamp, der satte dem i gang, siger Jan Laugesen til HBOLD.dk og fortsætter:

- Derudover har vi haft seks spillere ude med skader, og vi havde fx kun to bagspillere med til Aabenraa. Skader vil vi ikke tude over, men det betyder noget. Heldigvis er flere af de skade spillere ved at blive klar igen.

Med puljens tredjeplads skal klubben nu spille alt-eller-intet kampe mod SK Aarhus, hvor det gælder livet i landets bedste række. Trods nederlaget til SønderjyskE er Jan Laugesen fortrøstningsfuld forud for disse kampe:

- Nu skal vi have givet nogle af de spillere, der har trukket et stort læs på det seneste, en pause, og så skal vi have tunet hele truppen ind på kampene mod SK Aarhus. Jeg har prøvet det her før, og vi er klar. Det vil kræve en ekstraordinær indsats af spillere, træner, klub og tilhængere, men vi er klar, slutter Jan Laugesen.

Tirsdag 23.12 kl. 18.30 - TV3 SPORT 1
THW Kiel-HSV Handball (m), direkte

Tirsdag 23.12 kl. 21.00 - TV3 SPORT 1
Melsungen - Flensburg-Handewitt (m), direkte

Tirsdag 23.12 kl. 22.00 - TV3 SPORT 2
THW Kiel-HSV Hamburg (m)

Tirsdag 23.12 kl. 23.30 - TV3 SPORT 2
Melsungen - Flensburg-Handewitt (m)

Onsdag 24.12 kl. 09.00 - TV3 SPORT 1
THW Kiel-HSV Handball (m)

Se hele TV-oversigten »

SEKTION: NYT FRA BOXER HERRELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BOXER DAMELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - HERRER

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVION - DAMER

Vis valgte

SEKTION: NYT OM LANDSHOLDENE

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BUNDESLIGAEN

Vis valgte

SEKTION: EUROPÆISKE TURNERINGER

Vis valgte

SEKTION: SPILFORSLAG

Vis valgte

Din stemme kan ikke registreres!

Du skal være logget ind på din brugerprofil, for at kunne deltage i denne afstemning.

Har du ikke en brugerprofil på HBOLD.dk, kan du oprette en ved et klikke her.