21.04.2012 kl. 20:20 af Nicklas Vinde Mathiassen. Foto: Skanderborg Håndbold

Jakobsen: Forsvaret og tændingen var forskellen

Kampens topscorer i mødet mellem TMS Ringsted og Skanderborg, Benjamin Jakobsen, fremhæver det defensive arbejde og tændingen som forskellen på dagens 27-21 sejr over Ringsted og holdet seneste nederlag mod samme.

Skanderborg fik revanche, da de i dag slog TMS Ringsted med 27-21 i oprykningsspillet. Holdet fra festivalsbyen tabte de to holds første, interne opgør, da de mødtes i Skanderborg tidligere i oprykningsspillet, men fik altså revanche i dag takket være gode, defensive præstationer.

 

- Vi havde en helt anden tænding og spillede meget bedre i forsvaret (i forhold til de to holds første møde, red.). Vi var meget mere aggressive i forsvaret. Både backs og tre’ere kom langt frem og ramte Ringsteds backs, som lagde trykkene.

 

- Derudover stod Jonas en god kamp inde bagved, og så havde vi også noget at revanchere. Vi var meget opsatte på at vise, at det var en enlig svale det, vi præsterede i Morten Børup Hallen mod Ringsted sidste gang, siger kampens topscorer og 10-målsskytte, Benjamin Jakobsen, til HBOLD.dk og giver sin forklaring på, hvorfor han lykkedes med at score så mange gange i dag.

 

- Det er en kombination af, at bagspillerne spiller mig lige nøjagtig, som jeg gerne vil have det, nemlig når jeg er på kant af en spiller og så med et studsindspil. Og så rammer jeg bare en rigtig god dag i dag. Men som du siger, så er det ikke hver dag, at jeg får lov at score så mange mål, så det glæder jeg mig da over.

 

Med sejren har Skanderborg på andenpladsen nu hele tre point ned til TMS Ringsted på tredjepladsen i puljen, der også består af GOG og Mors-Thy. Med kun to kampe tilbage ser det unægtelig lyst ud for de grønblusede, da puljens to bedste hold bliver i ligaen. Hr. Jakobsen vil dog ikke sige sig sikker på yderligere et år i landets bedste række, før det teoretisk er en realitet.   

 

- Nej, det gør vi bestemt ikke. Vi skal ud og gøre arbejdet færdigt i de næste kampe. Vi føler os overhovedet ikke sikre på noget som helst, og alt kan ske. Det så man både sidste år, hvor vi selv overraskede, og man har også set nogle interessante resultater i år. Det er med at holde koncentrationen, indtil oprykningsspillet er færdigt, så vi er sikre på at blive i ligaen.   

 

Skanderborg rykkede tilbage i håndboldligaen sidste år efter en rum tid i landets næstbedste række.

Lørdag 20.12 kl. 15.00 - TV 2
Skanderborg-HC Midtjylland (m), direkte

Lørdag 20.12 kl. 15.50 - TV 2
Skanderborg-HC Midtjylland (m), direkte

Lørdag 20.12 kl. 16.50 - TV 2
Supermatchen: Studiet

Lørdag 20.12 kl. 17.05 - TV 2
KIF Kolding København-BSV (m), direkte

Lørdag 20.12 kl. 17.55 - TV 2
KIF Kolding København-BSV (m), direkte

Se hele TV-oversigten »

SEKTION: NYT FRA BOXER HERRELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BOXER DAMELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - HERRER

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVION - DAMER

Vis valgte

SEKTION: NYT OM LANDSHOLDENE

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BUNDESLIGAEN

Vis valgte

SEKTION: EUROPÆISKE TURNERINGER

Vis valgte

SEKTION: SPILFORSLAG

Vis valgte

Din stemme kan ikke registreres!

Du skal være logget ind på din brugerprofil, for at kunne deltage i denne afstemning.

Har du ikke en brugerprofil på HBOLD.dk, kan du oprette en ved et klikke her.