23.04.2012 kl. 08:49 af Nicklas Vinde Mathiassen. Foto: Skanderborg Håndbold

Helt på 70 % vil hjælpe sit hold

Mathias Helt er tilbage efter en knæskade og har nu flere gange hjulpet sit hold i det igangværende opspil til trods for, at han ikke er helt oppe i det gear, han var i før sin skade. Hvis jeg bare kan bidrage med lidt, så gør jeg det, siger Skanderborgs Helt.  

En af Skanderborgs profiler Mathias Helt blev knæskadet for omtrent syv uger siden. En uge senere blev han opereret, og han har den seneste uges tid været med Skanderborg i opspillet. Men spilleren erkender, at han ikke er helt fit for fight endnu. Alligevel gør han alt for at hjælpe holdet i overlevelseskampen.   

 

- Det er mere mit venstreben end knæet som sådan, der er ømt. Muskulært er jeg rimelig øm både i hase, læg og baglår, og det gør jo så, at jeg er lidt stiv. Men man kan også se, at det er noget tid siden, at jeg sådan rigtig har spillet håndbold., siger Mathias Helt til HBOLD.dk.

 

- Men træneren vil rigtigt gerne have mig med, og fysioterapeuten har sagt god for, at jeg kan bidrage. Så det er jo bare dejligt at være en lille smule med, fortsætter Helt og forklarer, at han nok ikke tør at give sig fuldt ud endnu.

 

- Jeg ved det ikke. Jeg kunne mærke allerede ved opvarmningen i dag (lørdag, red.), at jeg ikke følte mig sådan helt fri. Når jeg spiller, tænker jeg ikke over, at jeg skal passe på mig selv, men det gør jeg måske lidt underbevidst.

 

- Lige nu er jeg måske på en 70-80 procent, og for os handler det kun om at blive i ligaen, så hvis jeg kan bidrage med bare lidt, så vil jeg selvfølgelig gerne det.  Vi har en rigtig dygtig fysioterapeut, som styrer det, så jeg tvivler ikke et sekund på at spille, når han siger god for det.

 

Hos Skanderborg er Rasmus Kaagaard, som ikke var med mod TMS Ringsted i lørdags, føjet til skadeslisten. Han skal i dag mandag scannes. 

Fredag 19.12 kl. 18.45 - TV 2
EM-håndbold: Semifinale (k)

Fredag 19.12 kl. 20.20 - TV 2
EM-håndbold: Semifinale (k)

Fredag 19.12 kl. 21.10 - TV 2
EM-håndbold: Semifinale (k)

Fredag 19.12 kl. 22.30 - TV 2 Norge
EM-studiet (k)

Lørdag 20.12 kl. 15.00 - TV 2
Skanderborg-HC Midtjylland (m), direkte

Se hele TV-oversigten »

SEKTION: NYT FRA BOXER HERRELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BOXER DAMELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - HERRER

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVION - DAMER

Vis valgte

SEKTION: NYT OM LANDSHOLDENE

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BUNDESLIGAEN

Vis valgte

SEKTION: EUROPÆISKE TURNERINGER

Vis valgte

SEKTION: SPILFORSLAG

Vis valgte

Din stemme kan ikke registreres!

Du skal være logget ind på din brugerprofil, for at kunne deltage i denne afstemning.

Har du ikke en brugerprofil på HBOLD.dk, kan du oprette en ved et klikke her.